Waarom kopen mensen dure kommen?

want je houdt echt van de kom! Maar ik weet dat dat niet het meest nuttige antwoord is. Om te begrijpen hoe te begrijpen waarom je goedkope kommen moet kopen, moet je begrijpen hoe je eigenlijk eet. We weten allemaal dat onze mond veel meer op een kom lijkt dan op een hele pan. We eten niet zoveel eten in een kom als in een pan. Dat betekent dat je moet opletten.

Daarom heb ik besloten om deze kleine serie te doen over het verschil tussen een kom en een pan. Maar voordat we dit verschil kunnen begrijpen, moeten we weten hoe het allemaal werkt. Wat is een kom? Een kom is een container van voedsel dat aan de bodem van de pot en de bodem van uw plaat zit. U eten uit uw kom in uw bord gieten en het zal daar gewoon zitten. En omdat het daar zit, neemt het minder ruimte in de pot in beslag. Wat maakt een pan? Een pan is een vat waar je voedsel in houden. Dat betekent dat als je voedsel in je pan moet gieten, je de pan niet hoeft op te tillen, omdat al het voedsel in de pan wordt geplaatst en de pan zelf rechtop blijft staan. Een kom kan zijn voedsel van de bodem van uw pan of de kant krijgen, aangezien het een beetje meer oppervlakte heeft. In deze blog zal ik proberen om de twee belangrijkste soorten kommen die u moet overwegen het kopen in een winkel te dekken. Het eerste type kom is een kom met een interne tuit en een gat in de bodem. Het is zeer eenvoudig en goedkoop, en kan heel wat voedsel houden. Zelfs Indonesisch Kookboek is een proefrit waard. Veel mensen kopen een goedkope kom alleen maar om het te vullen met water, omdat ze gewoon kunnen gieten in de kom en vul het op, zal het werken als een klein reservoir. Het heeft een tuit in het en een gat op de bodem, dus als je giet, het voedsel krijgt in het gat, waar het water kan verzamelen. In tegenstelling tot Nostalgische Keukenkraan Messing kan dit u veel meer helpen. Deze kom, in zijn eenvoudigste vorm, is een grote rechthoekige glazen kom, gemaakt van een transparant plastic of glas. De bodem van de kom heeft een gat, dat is voor het water te gaan. U gebruik maken van een grote lepel, als het gat is vrij klein. Sommige mensen gebruiken een lege fles water om het water vast te houden, maar dit werkt ook. Er zijn ook enkele kleine gaatjes aan de zijkanten, die voor je vingers aan de zijkant grip, om een betere grip van de kom te krijgen.

Ik kreeg veel vragen toen het project begon. Bekijk het testrapport sjaal. Dus nam ik de tijd om een korte gids te schrijven over hoe je een kom te bouwen. Het is belangrijk om te onthouden dat je een kom nodig hebt om te drinken. Het moet een basis hebben, een mondstuk en om de bodem te vullen met water. Ook, om water in de kom, moet je een goed deksel hebben. Dit komt omdat het water in een kom is niet hetzelfde als water dat je zou drinken. Belangrijker nog, een kom heeft een deksel nodig en het moet klein genoeg zijn om in de bovenkant van de kom te passen en het water binnen te houden. Dat is het. Geen fancy apparatuur of speciaal gereedschap nodig. Gewoon een kom.