contacteer mij

Aanvraagformulier

Ik ben erg blij om te lezen wat je te zeggen hebt. Dit is mijn blog over kommen. Dus ik zal antwoord op elke vraag of opmerking. Als het gerelateerd is aan een kom, vindt u er een draad over dat zal waarschijnlijk veel aandacht van mensen te krijgen.

En het zal u helpen bij het vinden van de beste kom voor uw behoeften.

Kommen van Nederlandse oorsprong waren erg belangrijk voor de vroege Nederlandse kolonisten, ze waren vaak gemaakt van klei, een klei die ook heel hard was. Deze harde klei werd gebruikt om kommen te vormen omdat het vrij goedkoop was. Toen klei werd gemengd met water, werd het water zacht, waardoor de klei kon worden gegoten en gevormd in de door de verhuizer gewenste vorm. Echter, de vorm van de kom kan ook worden veranderd door de molder. En dit is wat we vandaag zien in Nederlandse kommen, die verschillende vormen hebben, afhankelijk van in welke vorm het oorspronkelijk werd gemaakt.

Vertel altijd de waarheid. Als je een beginner bent, neem dan een kijkje op de fundamentele beginner post. Ik zal het regelmatig bijwerken. Niemand kan je vervangen. Het is tijd om zelf bowler te worden!

Lees ook dit bericht over beginners bowlers en deze over intermediaire / geavanceerde bowlers.

Bowls is een geweldig leermiddel en het is leuk om je eigen vaardigheden te zien. De eerste keer dat je leert bowlen, zul je waarschijnlijk verrast zijn over je eigen vaardigheden. Je niets leren door video's te bekijken en je zult versteld staan van de hoeveelheid plezier die je zult hebben!

Om te beginnen moet je jezelf leren spelen. Dit kan worden bereikt op verschillende manieren, te beginnen met een video (dat is prima). Als je al een video hebt, bekijk het dan gewoon. Als je een boek hebt dat een goed boek is om mee te beginnen, lees dat dan eerst.

Opening Hours

  • Maandag: 09:30 - 17:45
  • Dinsdag: 07:00 - 14:15
  • Woensdag: geschlossen
  • Donderdag: 06:30 - 17:30
  • Vrijdag: 07:00 - 16:00