About us

Mijn leven

Toen ik klaar was met school, wilde ik chef-kok worden en leren hoe ik goede kommen kon maken. Ik hou van koken, en ik heb altijd al een droom gehad om goede kommen te koken. Dus begon ik veel nieuwe technieken te leren, en toen besloot ik deze blog te starten om nog meer te leren.

Nu ben ik heel blij dat de wereld graag goede kommen ziet! Het doel van deze blog is om u te laten zien de beste kommen die ik heb gemaakt, delen met alle anderen en om iedereen uit te nodigen om hun eigen kommen te maken. Ik ben altijd het toevoegen van nieuwe kommen, en ook het veranderen van een aantal oude. Het is niet zo dat ik stop met het maken van nieuwe kommen. Op deze manier kan ik jullie allemaal nieuwe kommen laten zien die ik elke dag maak, en elke dag, voor jullie! Ik denk dat dit een grote en belangrijke hobby, maar ik denk dat het moet toegankelijk zijn voor iedereen. Als je een beginner bent, maar je wilt nog steeds wat kommen leren, of een beginner, maar je bent niet al te bang voor nieuwe dingen en je wilt echt zien wat ik kan doen, dan hoop ik dat je me zal helpen. Controleer al mijn kommen en laat me weten welke je het beste bevalt.

In sociale media, vindt u mij het plaatsen van de links in de header of aan de linkerkant. Dus als je op de hoogte wilt blijven van het laatste bowls nieuws en info, mis het dan niet. Hier is een snel overzicht.

Kommen op mijn school (Kleuterschool aan Kleuterschool) (klik om te vergroten) Kommen in mijn school op de kleuterschool naar de kleuterschool. Mijn naam is Lieke, en ik loop deze blog over bowls in de Nederlandse Kleuterschool to Kindergarten (KGK) in Nederland. Ik ben de eerste van veel mensen die willen de informatie die wordt geleverd met het gebruik van kommen te delen en mijn blog is hier om de informatie te verstrekken in een meer visuele manier. Het is erg belangrijk dat de informatie in de blog komt rechtstreeks uit mijn mond, in plaats van van iemand anders website. Dit is de reden waarom ik schrijf op deze blog, want er zijn veel scholen die er met behulp van kommen in kleuterschool kleuterschool en ik wil weten over hen. Dus als je meer wilt weten over de Nederlandse school met behulp van kommen en willen ervoor zorgen dat je niets mist, kom dan langs en zeg hallo. Ik ben altijd blij om uw vragen over te beantwoorden.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik graag kook en mijn familie en vrienden me altijd aanmoedigen. In mijn allereerste blogpost (in 2012) maakte ik de kippenbouillon en alle kruiden en zette ik in een container in mijn koelkast. Het kostte me een maand om kippenbouillon te maken die er goed uitziet.

In januari 2015 besloot ik het oude kipbouillonrecept van mijn familie te gebruiken dat ik las in een Nederlands kookboek. We hebben ook besloten om dit te proberen en we houden ervan. Na het maken van de eerste bouillon maakte ik de kippenbouillon in de koelkast. De bouillon heeft een sterkere smaak en is perfect om toe te voegen aan andere gerechten. U de kip aan de bouillon toevoegen of u de bouillon gebruiken voor uw eigen gerechten. De kippenbouillon smaakt erg goed met de noedels. Dit is het eerste recept dat ik heb gemaakt en het werkte voor mij. Er zijn een aantal andere recepten die zouden kunnen werken, maar de soep is zo goed dat je misschien nog een partij te maken! Ingrediënten (voor 2) 4 kippendijen (1 kop) 2 kipfilets 1 ui 3 teentjes knoflook 1 1/2 el boter 1/2 tl peper 1/2 kopje kippenbouillon 1/2 kopje zware room 3/4 kopje natriumarme natriumsaus 2 el bruine suiker (optioneel, maar voegt een interessante smaak toe aan de soep) 1. Verwarm de oven voor op 375F.